Concept ACT

ACT vine din expresia ”Act To Change” care evidențiază scopul pe care ți-l propun. Să acționezi, dacă vrei schimbare, la un nivel înalt de vitalitate. ACT te învață să iei contact cu momentul prezent (conceptul mindfulness), să practici acceptarea în plan psihologic și să acționezi cu determinare în acord cu direcții valoroase.

ACT nu e un curs clasic de dezvoltare personală sau grup de terapie, deși poate avea efecte terapeutice. Nu e acel grup în care participanții își psihologizează experiențele vieții în baza unor teorii dubioase. 

ACT înseamnă lucru psihologic în mici grupuri de-a lungul a cel puțin patru luni. Întâlnirile au loc săptămânal și durează 90 minute. Se adresează acelor oameni care vor să lucreze cu principii, cunoștințe și instrumente de psihologie (informate științific și validate empiric) ca să aducă schimbări pozitive în viețile lor și a celor dragi.

Înscrierea începe cu un email de intenție care să conțină o minimă prezentare a ta: numele complet, vârsta, nivelul educației și ocupația. După răspunsul meu, convenim un acord ca să ai un loc rezervat în grup.

Dacă ai alte priorități, am rugămintea să înaintezi acest mesaj către alte persoane. Îți mulțumesc anticipat.