Despre Seramis

04babyslider1-800x300

Experiența mea profesionala in consiliere, psihoterapie și educație se întinde pe mai mult de doisprezece ani. In acest timp am colaborat cu diferite organizații și institutii ca terapeut, psiholog clinician și profesor.

Începând din anul 2010, mi-am dezvoltat treptat o practica privata (independenta) cu radacini in PSYCHOLOGICAL SCIENCE asa cum se studiaza și se practica prin universități de top.

Am trăit o bună parte din viață într-o lume magică. Anumite împrejurări și știința psihologică m-au trezit din această lume. M-am despărțit de lumea sufletelor călătoare și energiilor iubitoare ale Universului. Am credința că trăim o singură viață pe o planetă albastră, de-o frumusețe magică, dar aflată într-un Univers neutru, fără mize de orice fel.

După care murim și murim cu tot cu suflet. Mi-ar fi plăcut să existe o viață de apoi. Nu cred în existența ei. Ține de gândirea magică. Înțeleg că ajută probabil psihologic pe mulți dintre noi. Rămâne totuși o iluzie. De aceea, merită să ne facem la modul real și practic viața alături de ceilalți de o calitate bună. Dar fără a fi meschini. Ceilalți oameni contează, deoarece binele lor ne poate aduce și nouă bine. Și invers. Mai ales, dacă fiecare contribuie la un bine social mai înalt. Prefer oamenii care fac efortul de a se gândi și contribui în feluri personale și după puterile lor și la ceilalți oameni. Îmi mai plac toți acei oameni care își propun să lase lumea un pic mai bună, mai frumoasă sau, cel puțin, la fel cum o descoperă de-a lungul (și latul) vieții lor.

Imi place să mă plimb sub cerul liber prin natură. Îmi mai place să mă plimb și prin lumea ideilor. De aceea, obișnuiesc să scriu și să citesc. Public de obicei în spiritul gândirii (non)ştiinţifice pe blogul personal – cartea mea de vizită.